Пробиотики на основе трансгенных микроорганизмов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пробиотики на основе трансгенных микроорганизмов
Пробіотики на основі трансгенних мікроорганізмів Probiotics based on transgenic microorganisms |
|
Creator |
Старовойтова, С. А.
Скроцкая, О. И. Старовойтова, С. О. Скроцька, О. І. Starovoitova, S. Skrotska, O. |
|
Subject |
генно-модифицированные микроорганизмы
рекомбинантные пробиотики генно-модифіковані мікроорганізми рекомбінантні пробіотики gene-modified microorganisms recombinant probiotics |
|
Description |
Рассмотрены современные тенденции создания рекомбинантных микроорганизмов для получения на их основе новых эффективных биопрепаратов (пробиотиков) с расширенным спектром биологических и терапевтических свойств. Уделено внимание основным родам бактерий, перспективных для создания рекомбинантных пробиотиков, а именно: Lactococcus, Bifidobacterium, Bacillus, Escherichia. // Розглянуто сучасні тенденції створення рекомбінантних мікроорганізмів для одержання на їх основі нових ефективних біопрепаратів (пробіотиків) з розширеним спектром біологічних та терапев тичних властивостей. Приділено увагу основним родам бактерій, перспективних для створення рекомбінантних пробіотиків, а саме: Lactococcus, Bifidobacterium, Bacillus, Escherichia. // Modern tendencies of recombinant microorganisms creation for obtaining on their basis a new effective biopreparations (probiotics) with wider spectrum of biological and therapeutic properties were considered. A lot of attention was focused on the main genera of perspective bacteria for creation of recombinant probiotics particularly: Lactococcus, Bifidobacterium, Bacillus, Escherichia.
|
|
Date |
2013-07-04T13:38:45Z
2013-07-04T13:38:45Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Старовойтова, С. А. Пробиотики на основе трансгенных микроорганизмов / С. А. Старовойтова, О. И. Скроцкая // Biotechnologia acta. – 2013. – Vol. 6, №1. – С. 34–45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8907 |
|
Language |
other
|
|