Нові підходи до ароматизації спредів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові підходи до ароматизації спредів
Новые подходы к ароматизации спредов New approaches to the aromatization of spreads |
|
Creator |
Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В. Chepel, N. Усенко, В. О. Усенко, В. А. Usenko, V. Силка, І. М. Силка, И. Н. Sylka, I. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. |
|
Subject |
ефірні олії
эфирные масла essential oils спреди спреды spreads натуральні ароматизатори натуральные ароматизаторы natural flavorings |
|
Description |
Нові підходи до ароматизації спредів. На сучасному споживчому ринку спреди позиціонуються як комбіновані масложирові продукти нової якості. Розроблені харчові натуральні ароматизатори з малопоширеної ефіроолійної сировини та встановлені норми їх внесення до спредів, що дозволяє розширити асортимент даної продукції та підвищити їх споживчу якість. Новые подходы к ароматизации спредов На современном потребительском рынке спреды позиционируются как комбинированные масложировые продукты нового качества. Разработаны пищевые натуральные ароматизаторы с малораспространенного эфиромасличного сырья и установленны нормы их внесения в спреды, что позволяет расширить ассортимент данной продукции и повысить их потребительские качества. New approaches to the aromatization of spreads. In today's consumer market spreads are positioned as combined oil and fat products of new quality. Designed natural flavors with lesser essential oils of raw materials. and established rules to make flavors in spreads can widen the range of these products and increase their consumer quality. |
|
Date |
2013-10-03T10:03:25Z
2013-10-03T10:03:25Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Нові підходи до ароматизації спредів / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, О. В. Грек, Н. В. Чепель // Таврійський вісник. – 2010. – № 9. – С. 27 ‒ 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10056 |
|
Language |
other
|
|