Запис Детальніше

Нові підходи до ароматизації спредів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові підходи до ароматизації спредів
Новые подходы к ароматизации спредов
New approaches to the aromatization of spreads
 
Creator Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Усенко, В. О.
Усенко, В. А.
Usenko, V.
Силка, І. М.
Силка, И. Н.
Sylka, I.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
 
Subject ефірні олії
эфирные масла
essential oils
спреди
спреды
spreads
натуральні ароматизатори
натуральные ароматизаторы
natural flavorings
 
Description Нові підходи до ароматизації спредів.
На сучасному споживчому ринку спреди позиціонуються як комбіновані масложирові продукти нової якості. Розроблені харчові натуральні ароматизатори з малопоширеної ефіроолійної сировини та встановлені норми їх внесення до спредів, що дозволяє розширити асортимент даної продукції та підвищити їх споживчу якість.
Новые подходы к ароматизации спредов
На современном потребительском рынке спреды позиционируются как комбинированные масложировые продукты нового качества. Разработаны пищевые натуральные ароматизаторы с малораспространенного эфиромасличного сырья и установленны нормы их внесения в спреды, что позволяет расширить ассортимент данной продукции и повысить их потребительские качества.
New approaches to the aromatization of spreads.
In today's consumer market spreads are positioned as combined oil and fat products of new quality. Designed natural flavors with lesser essential oils of raw materials. and established rules to make flavors in spreads can widen the range of these products and increase their consumer quality.
 
Date 2013-10-03T10:03:25Z
2013-10-03T10:03:25Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Нові підходи до ароматизації спредів / І. М. Силка, Н. Е. Фролова, О. В. Грек, Н. В. Чепель // Таврійський вісник. – 2010. – № 9. – С. 27 ‒ 34.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10056
 
Language other