Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему
Отдельные аспекты комбинирования рецептурного состава низкокалорийного эмульсионного крема Some aspects of combining prescription of low-emulsion cream |
|
Creator |
Радзієвська, І. Г.
Комаренко, Я. А. Радзиевская, И. Г. Комаренко, Я. А. Radzievska, I. Komarenko, Y. |
|
Subject |
крем
емульсія олія згущувач наповнювач крем эмульсия масло загуститель наполнитель cream emulsion oil thickener filler |
|
Description |
В статті розглянуто технологію солодкого емульсійного крему, виготовленого шляхом емульгування рафінованої дезодорованої соняшникової олії з водним розчином крохмалю та з додаванням наповнювачів.В статье рассмотрены технологию сладкого эмульсионного крема, изготовленного путем эмульгирования рафинированного дезодорированного подсолнечного масла с водным раствором крахмала с добавлением наполнителей.The article deals with the technology of sweet cream emulsion produced by emulsification refined deodorized sunflower oil with an aqueous solution of starch and with the addition of fillers.
|
|
Date |
2013-10-03T10:12:41Z
2013-10-03T10:12:41Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Радзієвська, І. Г. Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему / І. Г. Радзієвська, Я. А. Комаренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. – № 8 (105). – С. 12–13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10058 |
|
Language |
other
|
|