Запис Детальніше

Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему
Отдельные аспекты комбинирования рецептурного состава низкокалорийного эмульсионного крема
Some aspects of combining prescription of low-emulsion cream
 
Creator Радзієвська, І. Г.
Комаренко, Я. А.
Радзиевская, И. Г.
Комаренко, Я. А.
Radzievska, I.
Komarenko, Y.
 
Subject крем
емульсія
олія
згущувач
наповнювач
крем
эмульсия
масло
загуститель
наполнитель
cream
emulsion
oil
thickener
filler
 
Description В статті розглянуто технологію солодкого емульсійного крему, виготовленого шляхом емульгування рафінованої дезодорованої соняшникової олії з водним розчином крохмалю та з додаванням наповнювачів.В статье рассмотрены технологию сладкого эмульсионного крема, изготовленного путем эмульгирования рафинированного дезодорированного подсолнечного масла с водным раствором крахмала с добавлением наполнителей.The article deals with the technology of sweet cream emulsion produced by emulsification refined deodorized sunflower oil with an aqueous solution of starch and with the addition of fillers.
 
Date 2013-10-03T10:12:41Z
2013-10-03T10:12:41Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Радзієвська, І. Г. Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему / І. Г. Радзієвська, Я. А. Комаренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. – № 8 (105). – С. 12–13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10058
 
Language other