Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів
Формирование потребительских свойств маргаринов на основе купажованих масел Forming of consumer properties of margarines on the basis of mixed oils |
|
Creator |
Радзієвська, І. Г.
Федоренко, Л. А. Радзиевская, И. Г. Федоренко, Л. А. Radzievska, I. Fedorenko, L. |
|
Subject |
маргарин
асортимент продукції жирова сировина показники якості маргарин ассортимент продукции жировое сырье показатели качества margarine range of products fatty materials quality |
|
Description |
До маргаринової продукції належать власне маргарини та кондитерські, кулінарні і хлібопекарські жири. Маргарин – високоякісний харчовий жир, що являє собою водно-жирову емульсію прямого типу, подібну до вершкового масла за смаком, кольором, ароматом, консистенцією, структурою і харчовою цінністю. На відміну від маргаринів, кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири не містять у своєму складі води. Жири цієї групи – це безводна (без водно-молочної фази) суміш саломасу з рафінованими оліями, тваринними топленими, переетерифікованими жирами. Залежно від призначення ці жири можуть містити фосфатидний концентрат, барвники, ароматизатори, антиоксиданти, вітаміни. К маргариновой продукции относятся собственно маргарины и кондитерские, кулинарные и хлебопекарные жиры. Маргарин - высококачественный пищевой жир представляет собой водно-жировую эмульсию прямого типа, подобную сливочного масла по вкусу, цвету, аромату, консистенции, структуре и пищевой ценностью. В отличие от маргаринов, кулинарные, кондитерские и хлебопекарные жиры не содержат в своем составе воды. Жиры этой группы - это безводная (без водно-молочной фазы) смесь саломаса с рафинированными маслами, животными топлеными, переэтерифицированные жирами. В зависимости от назначения эти жиры могут содержать фосфатидный концентрат, красители, ароматизаторы, антиоксиданты, витамины. By margarine are actually margarine and confectionery, cooking and baking fats. Margarine is a high quality edible oil, which is a water-fat emulsion direct type, similar to butter for flavor, color, aroma, texture, structure and nutritional value. Unlike margarine, cooking, confectionery and bakery fats do not contain in the structure of water. Fats that group are anhydrous (without water and milk phase) salomas mixture of refined oils, animal ghee, pereeteryfikovanymy fats. Depending on the purpose of these fats contain phosphatide concentrate, colors, flavors, antioxidants and vitamins. |
|
Date |
2013-10-03T10:14:36Z
2013-10-03T10:14:36Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Радзієвська, І. Г. Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів / І. Г. Радзієвська, Л. А. Федоренко // Продукти & Ингредиенты. – 2013. - № 4(101). – С. 36–39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10059 |
|
Language |
other
|
|