Запис Детальніше

Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень
Усовершенствование технологи вареных колбас с использованием инновационных решений
Improving of the technology of the cooked sausages with innovative solutions
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Повх, Т. М.
Повх, Т. М.
Povkh, T.
Наріжна, П. В.
Нарижная, П. В.
Narizhna, P.
Горобець, Ю. С.
Горобец, Ю. С.
Gorobec, Yu
 
Subject добавка «Вікторія»
рецептура
структура
технологія
ковбаса
добавка «Виктория»
колбаса
рецептура
структура
технология
the addition of "Victoria"
recipes
sausage
structure
technology
 
Description Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси.
Усовершенствованиетехнологиивареныхколбас за счетиспользования добавки «Виктория», которая в сочетании с предварительноподмороженныммясомптицы (куриным, индюшиным) придаетваренойколбасеструктурыварено-копченойколбасы.
Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage
 
Date 2013-09-20T13:22:24Z
2013-09-20T13:22:24Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. С. Горобець, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 192-193.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9811
 
Language other