Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень
Усовершенствование технологи вареных колбас с использованием инновационных решений Improving of the technology of the cooked sausages with innovative solutions |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Повх, Т. М. Повх, Т. М. Povkh, T. Наріжна, П. В. Нарижная, П. В. Narizhna, P. Горобець, Ю. С. Горобец, Ю. С. Gorobec, Yu |
|
Subject |
добавка «Вікторія»
рецептура структура технологія ковбаса добавка «Виктория» колбаса рецептура структура технология the addition of "Victoria" recipes sausage structure technology |
|
Description |
Удосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Усовершенствованиетехнологиивареныхколбас за счетиспользования добавки «Виктория», которая в сочетании с предварительноподмороженныммясомптицы (куриным, индюшиным) придаетваренойколбасеструктурыварено-копченойколбасы. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage |
|
Date |
2013-09-20T13:22:24Z
2013-09-20T13:22:24Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. С. Горобець, Ю. П. Крижова // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали III Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, НУБіП, 24-25 квітня 2013. – С. 192-193.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9811 |
|
Language |
other
|
|