Запис Детальніше

Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту
Колбаски для гриля для профилактики йодо- и селенодифицита
Sausages are for a grill for the prophylaxis of yodo- and selenodificitu
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Найко, Е. А.
Найко, Є. А.
Naiko, Е.
Пархоменко, О. О.
Пархоменко, О. О.
Parkhomenko, O.
Венглюк, О. В.
Венглюк, А. В.
Vengliyk, O.
 
Subject ковбаски
мікроелементи
смаження
термічна обробка
збагачення
колбаски
микроэлементы
жарка
термическая обработка
обогащение
sausages
oligoelementss
frying
heat treatment
enriching
 
Description З метою збагачення ковбасок для гриля мікроелементним складом використовували водорості морські фукус та цистозіру чорноморську. Визначено вміст заліза, цинку, міді, кобальту, йоду, селену в м’ясній сировині, ковбасках до та після термічної обробки – смаженні на грилі.
С целью обогащения колбасок для гриля микроэлементным составом использовали водоросли морские фукус и цистозиру черноморскую. Определено содержание железа, цинка, меди, кобальта, йода, селена, в мясном сырье, колбасках до и после термической обработки – жарке на гриле.
With the purpose of enriching of sausages for a grill the marine used water-plants microelement composition fukus and cistoziru a black sea. Certainly maintenance of iron, zinc, copper, cobalt, iodine, selenium, in meat raw material, sausages to to and after heat treatment – frying on a grill.
 
Date 2013-09-24T12:48:50Z
2013-09-24T12:48:50Z
2013
 
Identifier Крижова, Ю. П Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіциту /Є. А. Найко,О. О. Пархоменко,О. В. Венглюк, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013 – С. 36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9909