Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії
Усовершенствование технологии гамбургеров оздоровительного действия Improvement of technology of hamburgers of health action |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Найко, Е. А. Найко, Є. А. Naiko, Е. Пархоменко, О. О. Пархоменко, О. О. Parkhomenko, O. Горобец, Ю. С. Горобець, Ю. С. Gorobec, Yu |
|
Subject |
гамбургери
пшеничні висівки харчові волокна вітаміни асортимент гамбургеры пшеничные высевки пищевые волокна витамины ассортимент hamburgers wheat sifting food fibres vitamins assortment |
|
Description |
Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. Разработаны гамбургеры оздоровительного действия с использованием пшеничных высевок для обогащения их пищевыми волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres. |
|
Date |
2013-09-24T12:56:19Z
2013-09-24T12:56:19Z 2013 |
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії / Є. А. Найко, О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013 – С. 37 – 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9910 |
|