Запис Детальніше

Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії
Усовершенствование технологии гамбургеров оздоровительного действия
Improvement of technology of hamburgers of health action
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Найко, Е. А.
Найко, Є. А.
Naiko, Е.
Пархоменко, О. О.
Пархоменко, О. О.
Parkhomenko, O.
Горобец, Ю. С.
Горобець, Ю. С.
Gorobec, Yu
 
Subject гамбургери
пшеничні висівки
харчові волокна
вітаміни
асортимент
гамбургеры
пшеничные высевки
пищевые волокна
витамины
ассортимент
hamburgers
wheat sifting
food fibres
vitamins
assortment
 
Description Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами.
Разработаны гамбургеры оздоровительного действия с использованием пшеничных высевок для обогащения их пищевыми волокнами.
The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.
 
Date 2013-09-24T12:56:19Z
2013-09-24T12:56:19Z
2013
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії / Є. А. Найко, О. О. Пархоменко, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013 – С. 37 – 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9910