Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених
Использование функционально-комплексных смесей в технологии ветчин запеченных Use functionally complex mixtures in technology of hams baked |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Повх, Т. М. Повх, Т. М. Povkh, T. Наріжна, П. В. Нарижная, П. В. Narizhna, P. |
|
Subject |
шинки
термічна обробка рецептура вихід ветчины термическая обработка рецептура выход hams heat treatment compounding output |
|
Description |
Для виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор». Для производства ветчины запеченной разработанные нами рецептуры включают мясо куриное, индейки, свинины и говядины. Для обеспечения стабильного качества ветчин с высоким выходом готовой продукции мы использовали многофункциональную пищевую добавку «Комби Ветчина», для обогащения пищевыми волокнами – «Протемикс 75», для обогащения содержанием железа – «Апроред», для декорирования – обсыпку «Братекс декор». For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor». |
|
Date |
2013-09-24T13:04:46Z
2013-09-24T13:04:46Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013. – С. 43–45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9912 |
|