Запис Детальніше

Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених
Использование функционально-комплексных смесей в технологии ветчин запеченных
Use functionally complex mixtures in technology of hams baked
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Повх, Т. М.
Повх, Т. М.
Povkh, T.
Наріжна, П. В.
Нарижная, П. В.
Narizhna, P.
 
Subject шинки
термічна обробка
рецептура
вихід
ветчины
термическая обработка
рецептура
выход
hams
heat treatment
compounding
output
 
Description Для виробництва шинки запеченої розроблені нами рецептури включають м’ясо куряче, індички, свинини і яловичини. Для забезпечення стабільної якості шинок з високим виходом готової продукції ми використовували багатофункціональну харчову добавку «Комбі Шинка», для збагачення харчовими волокнами – «Протемікс 75», для збагачення вмістом заліза – «Апроред», для декорування – обсипку «Братекс декор».
Для производства ветчины запеченной разработанные нами рецептуры включают мясо куриное, индейки, свинины и говядины. Для обеспечения стабильного качества ветчин с высоким выходом готовой продукции мы использовали многофункциональную пищевую добавку «Комби Ветчина», для обогащения пищевыми волокнами – «Протемикс 75», для обогащения содержанием железа – «Апроред», для декорирования – обсыпку «Братекс декор».
For a production ham baked compounding is developed by us include meat hen, turkey, pork and beef. For providing of stable quality of hams with a high prepared product output we used multifunction food addition of «Kombi Ham», for enriching food fibres – «Protemiks 75», for enriching of iron content – «Aprored», for decorating – obsipka of «Brateks dekor».
 
Date 2013-09-24T13:04:46Z
2013-09-24T13:04:46Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Крижова, Ю. П. Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запечених / Т. М. Повх, П. В. Наріжна, Ю. П. Крижова // Інноваційні аспекти в питаннях технології, безпеки харчової продукції та екології : матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю). - Львів, 2013. – С. 43–45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9912