Запис Детальніше

Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур
Электрофоретические свойства белков семян масличных культур
Electrophoretic properties of oil seed proteins
 
Creator Носенко, Т. Т.
Носенко, Т. Т.
Nosenko, T.
 
Subject насіння олійних культур
електрофорез
білки
семена масличных культур
белки
электрофорез
oil seed
proteins
electrophoresis
 
Description В доповіді наведено характеристику методів електрофоретичного розділення білкових сумішей, а також результати власних досліджень електрофоретичної рухливості білків, які екстрагували із шротів насіння олійних культур.
В роботі наведено результати визначення поліпептидного складу білків методом денатуруючого електрофорезу в поліакриламідному гелі. Досліджено також електрофоретичну рухливість білків соняшникового та соєвого шроту в приладі для рідинного електрофорезу. Продемонстрована залежність електрофоретичної рухливості білків від природи та концентрації розчинника.
В докладе приведена характеристика методов электрофоретического рaзделения белковых смесей, а также результаты собственных исследований электрофоретической подвижности белков, экстрагированных из шротов семян масличных культур.
В роботе представлены результаты определения полипептидного состава белков методом денатурирующего электрофореза в полиакриламидном геле. Исследовано также электрофоретическую подвижность белков подсолнечного и соевого шрота в приборе для жидкосного электрофореза. Продемонстрирована зависимость электрофоретической подвижности белков от природы и концентрации растворителя.
The characteristic of electrophoretic methods of protein mixture analysis and results of own investigation of electrophoretic mobility of proteins extracted from oil seed meal are presented in this report.
The results of determination of polypeptide composition of oil seed protein by denaturative electrophoresis in polyacrilamide gel are shown in this work. Electrophoretic mobility of proteins from sunflower and soy meal was researched in device for liquid electrophoresis too. The dependence of electrophoretic mobility from the composition and concentration of solution was demonstrated.
 
Date 2013-10-04T09:02:42Z
2013-10-04T09:02:42Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Носенко, Т. Т. Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур / Т. Т. Носенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. - С. 138.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10097
 
Language other