Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза
Технологія переробки яйцепродуктів у виробництві майонезу Technology for processing of egg products in the production of mayonnaise |
|
Creator |
Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А. Bakhmach, V. Бабенко, В. І. Бабенко, В. И. Babenko, V. |
|
Subject |
разбивание
фильтрование яйца мойка дезинфекция розбивання яйця фільтрування мойка дезінфекція shatter filtering eggs washing disinfection |
|
Description |
Современная технология переработки яиц - это сложный многостадийный процесс, который позволяет произвести продукт высшего качества. При использовании яйцепродуктов в качестве сырья при производстве майонезов и соусов основными критериями качества являются физико-химические, органолептические и микробиологические свойства. Большое значение имеет качество исходного сырья и технология переработки. В работе описывается: мойка, дезинфекция, разбивание, фильтрование яиц. Сучасна технологія переробки яєць - це складний багатостадійний процес, який дозволяє зробити продукт вищої якості. При використанні яйцепродуктів в якості сировини при виробництві майонезів і соусів основними критеріями якості є фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні властивості. Велике значення має якість вихідної сировини і технологія переробки. У роботі описується: миття, дезінфекція, розбивання, фільтрування яєць. The modern technology of processing of eggs - is a complex multi-step process that allows to produce a top quality product. When you use egg products as raw materials in the production of mayonnaise and sauces are the main criteria for the quality of physico-chemical, microbiological and organoleptic properties. Of great importance is the quality of raw materials and processing technology. This paper describes: washing, disinfection, shatter, filtering eggs. |
|
Date |
2013-10-04T07:10:21Z
2013-10-04T07:10:21Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бахмач, В. О. Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза. / В. О. Бахмач, В. І. Бабенко, // Продукты & Ингредиенты : наук.-практ. журн. - 2012. - № 9 (87). - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10076 |
|
Language |
other
|
|