Запис Детальніше

Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза
Технологія переробки яйцепродуктів у виробництві майонезу
Technology for processing of egg products in the production of mayonnaise
 
Creator Бахмач, В. О.
Бахмач, В. А.
Bakhmach, V.
Бабенко, В. І.
Бабенко, В. И.
Babenko, V.
 
Subject разбивание
фильтрование
яйца
мойка
дезинфекция
розбивання
яйця
фільтрування
мойка
дезінфекція
shatter
filtering
eggs
washing
disinfection
 
Description Современная технология переработки яиц - это сложный многостадийный процесс, который позволяет произвести продукт высшего качества. При использовании яйцепродуктов в качестве сырья при производстве майонезов и соусов основными критериями качества являются физико-химические, органолептические и микробиологические свойства. Большое значение имеет качество исходного сырья и технология переработки. В работе описывается: мойка, дезинфекция, разбивание, фильтрование яиц.
Сучасна технологія переробки яєць - це складний багатостадійний процес, який дозволяє зробити продукт вищої якості. При використанні яйцепродуктів в якості сировини при виробництві майонезів і соусів основними критеріями якості є фізико-хімічні, органолептичні та мікробіологічні властивості. Велике значення має якість вихідної сировини і технологія переробки. У роботі описується: миття, дезінфекція, розбивання, фільтрування яєць.
The modern technology of processing of eggs - is a complex multi-step process that allows to produce a top quality product. When you use egg products as raw materials in the production of mayonnaise and sauces are the main criteria for the quality of physico-chemical, microbiological and organoleptic properties. Of great importance is the quality of raw materials and processing technology. This paper describes: washing, disinfection, shatter, filtering eggs.
 
Date 2013-10-04T07:10:21Z
2013-10-04T07:10:21Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Бахмач, В. О. Технология переработки яйцепроодуктов в производстве майонеза. / В. О. Бахмач, В. І. Бабенко, // Продукты & Ингредиенты : наук.-практ. журн. - 2012. - № 9 (87). - С. 44-45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10076
 
Language other