Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості
Управление конкурентними преимуществами предприятий пищевой промышленности Management Competitive advantages of the food industry |
|
Creator |
Ковальчук, І. В.
Ковальчук, И. В. Kovalchuk, I. Сукало, І. Сукало, И. Sucalo, I. |
|
Subject |
система
управління конкурентні переваги підприємство система управление конкурентные преимущества предпритие system managment competitive advantage enterprise |
|
Description |
Досліджено систему управління конкурентними перевагами підприємства на прикладі (ДП «Київхліб» Хлiбокомбiнат №12) та запропоновано напрямки її удосконаленя. Исследовано систему управления конкурентными преимуществами предприятия на примере (ДП «Киевхлеб» Хлебокомбiиат №12) и предложено направления ее усовершенствования. Studied management system competitive advantages on a sample (DP "Kyivkhlib" Hlebokombiiat 12), and suggested directions for its improvement. |
|
Date |
2013-10-04T06:58:25Z
2013-10-04T06:58:25Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ковальчук, І. Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості / І. Ковальчук, І. Сукало // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 88
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10068 |
|
Language |
other
|
|