Запис Детальніше

Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості
Управление конкурентними преимуществами предприятий пищевой промышленности
Management Competitive advantages of the food industry
 
Creator Ковальчук, І. В.
Ковальчук, И. В.
Kovalchuk, I.
Сукало, І.
Сукало, И.
Sucalo, I.
 
Subject система
управління
конкурентні переваги
підприємство
система
управление
конкурентные преимущества
предпритие
system
managment
competitive advantage
enterprise
 
Description Досліджено систему управління конкурентними перевагами підприємства на прикладі (ДП «Київхліб» Хлiбокомбiнат №12) та запропоновано напрямки її удосконаленя.
Исследовано систему управления конкурентными преимуществами предприятия на примере (ДП «Киевхлеб» Хлебокомбiиат №12) и предложено направления ее усовершенствования.
Studied management system competitive advantages on a sample (DP "Kyivkhlib" Hlebokombiiat 12), and suggested directions for its improvement.
 
Date 2013-10-04T06:58:25Z
2013-10-04T06:58:25Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Ковальчук, І. Управління конкурентними перевагами підприємств харчової промисловості / І. Ковальчук, І. Сукало // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 88
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10068
 
Language other