Запис Детальніше

Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості
Организационно-экономический механизм управления текущими затратами на предприятиях пищевой промышленности
Organizational-economic mechanism controlling the current cost of the food industry
 
Creator Ковальчук, І. В.
Ковальчук, И. В.
Kovalchuk, I.
Назаренко, К. М.
Назаренко, Е. М.
Nazarenko, K.
Гончаренко, Ю. К.
Гончаренко, Ю. К.
Goncharenko, U.
 
Subject механізм
управління
витрати
механизм
затраты
управление
mechanism
management
costs
 
Description Розроблено науково-обґрунтовані методичні і практичні рекомендації з удосконалення механізму управління витратами підприємств харчової промисловості (на прикладі ЗАТ «КЗШВ «Столичний») та формування стратегії управління ними.
Разработаны научно-обоснованные методические и практические рекомендации по усовершенствованию механизма управления затратами предприятий пищевой промышленности (на примере ЗАО «КЗШВ «Столичный») и формирования стратегии управления ними.
Developed evidence-based methodological and practical recommendations for improving cost management mechanism of the food industry and developing management strategies them.
 
Date 2013-10-04T07:05:28Z
2013-10-04T07:05:28Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Ковальчук, І. В. Організаційно-економічний механізм управління поточними витратами на підприємствах харчової промисловості / І. В. Ковальчук, К. М. Назаренко, Ю. К. Гончаренко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ: НУХТ, 2009. - С. 77.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10073
 
Language other