Запис Детальніше

Вязкость утфелей при кристаллизации фруктозы

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вязкость утфелей при кристаллизации фруктозы
В’язкість утфелів при кристалізації фруктози
Massecuites viscosity in crystallizing fructose
 
Creator Івчук, Н. П.
Ивчук, Н. П.
Ivchuk, N.
Бобрівник, Л. Д.
Бобровник, Л. Д.
Bobrivnyk, L.
Танащук, Л. І.
Танащук, Л. И.
Tanaschuk, L.
Назарова, О. П.
Назарова, О. П.
Nazarova, O.
Скрипник, В. Ф.
Скрипник, В. Ф.
Skrypnyk, V.
 
Subject дотична напруга
утфель
міжкристальний розчин
фруктоза
динамічна в’язкість
динамическая вязкость
утфель
касательное напряжение
межкристальный раствор
фруктоза
shear stresses
fructose
massecuites
dynamic viscosity
mizhkrystalnyy solution
 
Description В статі наведені результати досліджень залежності динамічної в’язкості фруктозних утфелів від температури, а також кількості та розміру кристалів в них. Встановлено, що динамічна в’язкість фруктозних утфелів прямо пропорційно залежить від кількості кристалів і обернено пропорційно від температури та розміру кристалів.
 В статье приведены результаты исследований зависимости динамической вязкости фруктозных утфелей от температуры, а также количества и размера кристаллов в них. Установлено, что динамическая вязкость фруктозных утфелей прямо пропорционально зависит от количества кристаллов и обратно пропорционально от температуры и размера кристаллов.
 The article presents the results of research based dynamic viscosity of fructose massecuite temperature, and the number and size of crystals in them. Established that the dynamic viscosity of massecuite fructose directly proportional to the number of crystals and inversely proportional to the temperature and size of crystals.
 
Date 2013-10-04T07:13:42Z
2013-10-04T07:13:42Z
1994
 
Type Article
 
Identifier Вязкость утфелей при кристаллизации фруктозы / Н. П. Ивчук, Л. Д. Бобровник, Л. И. Танащук, А. П. Назарова, В. Ф. Скрипник // Сахарная промышленность. – 1994. - № 1. - С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10078
 
Language other