Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей
Нова технологія переробки сільськогосподарської сировини для харчових цілей New technology of processing of agricultural raw materials for food purposes |
|
Creator |
Петрушевський, В. В.
Петрушевский, В. В. Petrushevsky, V. Гулий, І. С. Гулый, И. С. Gulyy, I. Дідушко, Б. Г. Дидушко, Б. Г. Didushko, B. Івчук, Н. П. Ивчук, Н. П. Ivchuk, N. Тоткайло, М. А. Тоткайло, М. А. Totkailo, M. Карпович, М. С. Карпович, Н. С. Karpovych, M. |
|
Subject |
ферментативний гідроліз
біологічна цінність сільськогосподарська сировина кислотний гідроліз ферментативный гидролиз биологическая ценность сельскохозяйственное сырье кислотный гидролиз enzymatic hydrolysis biological value agricultural raw materials acid hydrolysis |
|
Description |
В статі наведені нові технології перероблення сільськогосподарської сировини, які дозволяють отримати легкозасвоювані харчові продукти з високою біологічною активністю. В статье приведены новые технологии переработки сельскохозяйственного сырья, которые позволяют получить легкоусвояемые пищевые продукты с высокой биологической активностью. The article presented a new technology processing of agricultural raw materials, which allow to get digestible foods with high biological activity. |
|
Date |
2013-10-04T07:14:38Z
2013-10-04T07:14:38Z 1984 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей / В. В. Петрушевский, И. С. Гулый, Б. Г. Дидушко, Н. П. Ивчук, М. А. Тоткайло, Н. С. Карпович // Пищевая промышленность. – 1984. - № 1. - С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10079 |
|
Language |
other
|
|