Запис Детальніше

Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей
Нова технологія переробки сільськогосподарської сировини для харчових цілей
New technology of processing of agricultural raw materials for food purposes
 
Creator Петрушевський, В. В.
Петрушевский, В. В.
Petrushevsky, V.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Дідушко, Б. Г.
Дидушко, Б. Г.
Didushko, B.
Івчук, Н. П.
Ивчук, Н. П.
Ivchuk, N.
Тоткайло, М. А.
Тоткайло, М. А.
Totkailo, M.
Карпович, М. С.
Карпович, Н. С.
Karpovych, M.
 
Subject ферментативний гідроліз
біологічна цінність
сільськогосподарська сировина
кислотний гідроліз
ферментативный гидролиз
биологическая ценность
сельскохозяйственное сырье
кислотный гидролиз
enzymatic hydrolysis
biological value
agricultural raw materials
acid hydrolysis
 
Description В статі наведені нові технології перероблення сільськогосподарської сировини, які дозволяють отримати легкозасвоювані харчові продукти з високою біологічною активністю.
 В статье приведены новые технологии переработки сельскохозяйственного сырья, которые позволяют получить легкоусвояемые пищевые продукты с высокой биологической активностью.
 The article presented a new technology processing of agricultural raw materials, which allow to get digestible foods with high biological activity.
 
Date 2013-10-04T07:14:38Z
2013-10-04T07:14:38Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Новая технология переработки сельскохозяйственного сырья для пищевых целей / В. В. Петрушевский, И. С. Гулый, Б. Г. Дидушко, Н. П. Ивчук, М. А. Тоткайло, Н. С. Карпович // Пищевая промышленность. – 1984. - № 1. - С. 52-54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10079
 
Language other