Запис Детальніше

Спосіб виробництва спредів з наповнювачами (Патент на винахід № 98238)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва спредів з наповнювачами (Патент на винахід № 98238)
Способ производства спредов с наполнителем (Патент на изобретение № 98238)
The method of spread with filling (Patent for invention № 98238)
 
Creator Чепель, Н. В.
Чепель, Н. В.
Chepel, N.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Силка, І. М.
Силка, И. Н.
Sylka, I.
 
Subject спред з наповнювачем
спред с наполнителем
a spread with filling
натуральні харчові ароматизатори
натуральные пищевые ароматизаторы
natural food flavors
ефірна олія кмину
эфирное масло тмина
a essential oil of thyme
 
Description Спосіб виробництва спредів з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, відновлення сухого знежиреного молока, приготування жирової емульсії, підготовку і введення наповнювача, пастеризацію, перетворення жирової суміші в спред, який відрізняється тим, що введення наповнювача здійснюють на стадії перетворення жирової суміші в спред, попередньо розчиняючи в 3-5-кратному об'ємі жирової емульсії при 40-50 °С і перемішуючи протягом 15-20 хв, а як наповнювач використовують натуральні харчові ароматизатори на основі ефірної олії кмину.

Способ производства спредов с наполнителем, включающий прием и первичную обработку сырья, восстановления сухого обезжиренного молока, приготовления жировой эмульсии, подготовку и введение наполнителя, пастеризацию, преобразования жировой смеси в спред, который отличается тем, что введение наполнителя осуществляют на стадии превращения жировой смеси в спрэд, предварительно растворяя в 3-5-кратном объеме жировой эмульсии при 40-50 ° С и перемешивая в течение 15-20 мин, а в качестве наполнителя используют натуральные пищевые ароматизаторы на основе эфирного масла тмина.

The method of spread with filling, including receiving and pre-processing of raw materials, recovery of skimmed milk, cooking fat emulsion preparation and administration filler, pasteurization, converting fat mixture in the spread, which is characterized in that the introduction of filler performed on stage conversion of fat mixture in spread, after dissolving in 3-5-fold volume of fat emulsion at 40-50 ° C and stirring for 15-20 min, and used as filler, natural food flavors from essential oil of thyme.
 
Date 2013-10-04T08:01:12Z
2013-10-04T08:01:12Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Патент 98238 UA, МПК (2012.01) А23D 7/00 Спосіб виробництва спредів з наповнювачами / Чепель Н. В., Грек О. В., Фролова Н. Е., Силка І. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № а 201101979 ; заявл. 21.02.2011 ; опубл. 25.04.2012, Бюл. № 8, 2012 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10088
 
Language other