Оцінка якості продукції харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка якості продукції харчової промисловості
Assessment of quality of the food industry Оценка качества продукции пищевой промышленности |
|
Creator |
Новойтенко, І. В.
Novoitenko, I. Новойтенко, И. В. |
|
Subject |
якість продукції
хлібобулочні вироби стандарти якості quality quality standards bread bakery |
|
Description |
Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health. Жесткая конкуренция на рынке хлеба и хлебобулочных изделий, проблемы с качеством сырьевой базы, рост цен на топливно-энергетические ресурсы, несовершенство государственного регулирования участников рынка, обусловливают низкое качество готовой продукции, ежедневное потребление которой сказывается на здоровье населения.
|
|
Date |
2013-10-04T10:04:13Z
2013-10-04T10:04:13Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Новойтенко, І. В. Оцінка якості продукції харчової промисловості / І. В. Новойтенко // Наукові праці НУХТ. — 2011. — № 40. — С. 156-161.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10098 |
|
Language |
uk_UK
|
|