Запис Детальніше

Оцінка якості продукції харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка якості продукції харчової промисловості
Assessment of quality of the food industry
Оценка качества продукции пищевой промышленности
 
Creator Новойтенко, І. В.
Novoitenko, I.
Новойтенко, И. В.
 
Subject якість продукції
хлібобулочні вироби
стандарти якості
quality
quality standards
bread bakery
 
Description Жорстка конкуренція на ринку хліба та хлібобулочних виробів, проблеми з якістю сировинної бази, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, недосконалість державного регулювання учасників ринку, обумовлюють якість готової продукції, щоденне споживання якої позначається на здоров’ї населення. Stiff competition in the market of bread and bakery products, problems with quality raw materials, rising prices for fuel and energy resources, inadequate state regulation of market participants, determine the quality of finished products, daily intake which affects public health. Жесткая конкуренция на рынке хлеба и хлебобулочных изделий, проблемы с качеством сырьевой базы, рост цен на топливно-энергетические ресурсы, несовершенство государственного регулирования участников рынка, обусловливают низкое качество готовой продукции, ежедневное потребление которой сказывается на здоровье населения.
 
Date 2013-10-04T10:04:13Z
2013-10-04T10:04:13Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Новойтенко, І. В. Оцінка якості продукції харчової промисловості / І. В. Новойтенко // Наукові праці НУХТ. — 2011. — № 40. — С. 156-161.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10098
 
Language uk_UK