Creation of Functional Meat Products with the Use of Biomass of Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm., Cultivated by Meal
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Creation of Functional Meat Products with the Use of Biomass of Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm., Cultivated by Meal
Створення функціональних м'ясних продуктів з використанням біомаси pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm., отриманої на шротах цілющих рослин Создание функциональных мясных продуктов с использованием биомассы pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm., полученной на шротах целебных растений |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Круподьорова, Т. А. Круподерова, Т. А. Кrupodorova, T. Гащук, О. І. Гащук, А. И. Haschuk, O. |
|
Subject |
биомассы грибов
функциональные продукты и продуктов специального назначения біомаси грибів функціональні продукти і продуктів спеціального призначення biomass of fungi functional products and products of special purpose |
|
Description |
Для наукового обґрунтування можливості створення і розробки функціональних продуктів і продуктів спеціального призначення, в рамках державної тематики «Розробка інноваційних технологій м'ясних продуктів з грибним сировиною нутриєнтно - адекватних оздоровчо-профілактичному і геродиетическому харчування» (ІН 0113U001426) на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів ведуться дослідження з використання біомаси грибів, культивованих на шротах цілющих рослин у рецептурах м'ясних продуктів: ковбас варених, сосисок м'ясних хлібів. Широкий спектр досліджень з використанням грибів, культивованих на субстратах цілющих рослин і створення на їх основі м'ясних продуктів нового покоління, відповідає концепції функціонального та профілактичного харчування. Для научного обоснования возможности создания и разработки функциональных продуктов и продуктов специального назначения, в рамках государственной тематики «Разработка инновационных технологий мясных продуктов с грибным сырьем нутриєнтно - адекватных оздоровительно-профилактическому и геродиетическому питанию» (ДР 0113U001426) на кафедре технологии мяса и мясных продуктов ведутся исследования по использованию биомассы грибов, культивированных на шротах целебных растений в рецептурах мясных продуктов: вареных колбас, сосисок мясных хлебов. Широкий спектр исследований с использованием грибов, культивируемых на субстратах целебных растений, и создание на их основе мясных продуктов нового поколения, соответствует концепции функционального и профилактического питания. For scientific substantiation of possibility of creation and development of functional products and products of special purpose, in the framework of the state the topic «Development of innovative technologies of meat products with mushroom raw materials нутриєнтно - adequate recreational and prophylactic геродиетическому nutrition» (ETC 0113U001426) at the Department of technology of meat and meat products, conducting research on the use of biomass of fungus, cultivated on the meal medicinal plants in recipes meat products: cooked sausages, sausages, meat loaves. A wide range of studies using mushrooms, cultivated on the substrates of medicinal plants, and creation on their basis of meat products of new generation, consistent with the concept of functional and prophylactic nutrition. |
|
Date |
2013-07-04T14:21:44Z
2013-07-04T14:21:44Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Peshuk, L. Creation of Functional Meat Products with the Use of Biomass of Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm., Cultivated by Meal / L. Peshuk, T. Кrupodorova, O. Chernyushok // The second north and east european congress on food, Ukraine May 26-29, 2013, NUFT, Kyiv. - 2013. - P. 238.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8922 |
|