Новое в производсте баночных консервов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новое в производсте баночных консервов
Нове у виробництві баночних консервів New in proizvodste of jar can food |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
асортимент
функціональні харчові добавки консерви технологія ассортимент функциональные пищевые добавки консервы технология assortment functional food additions can food technology |
|
Description |
Разработаны современные методы производства баночных консервов, которые позволяют изготовлять пищевые продукты с высокими функционально-технологическими свойствами за счет добавления функциональных пищевых добавок. Розроблені сучасні методи виробництва баночних консервів, що дозволяють виготовляти харчові продукти з високими функціонально-технологічними властивостями за рахунок додавання функціональних харчових добавок. The modern methods of production of jar can food are developed. Which allow to make food products with high functionally-technological by properties due to addition functional additions.
|
|
Date |
2013-10-07T12:06:14Z
2013-10-07T12:06:14Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Сучасні технології у виробництві баночних консервів / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 6. - С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10127 |
|
Language |
other
|
|