Запис Детальніше

Новое в производсте баночных консервов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новое в производсте баночных консервов
Нове у виробництві баночних консервів
New in proizvodste of jar can food
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject асортимент
функціональні харчові добавки
консерви
технологія
ассортимент
функциональные пищевые добавки
консервы
технология
assortment
functional food additions
can food
technology
 
Description Разработаны современные методы производства баночных консервов, которые позволяют изготовлять пищевые продукты с высокими функционально-технологическими свойствами за счет добавления функциональных пищевых добавок. Розроблені сучасні методи виробництва баночних консервів, що дозволяють виготовляти харчові продукти з високими функціонально-технологічними властивостями за рахунок додавання функціональних харчових добавок. The modern methods of production of jar can food are developed. Which allow to make food products with high functionally-technological by properties due to addition functional additions.
 
Date 2013-10-07T12:06:14Z
2013-10-07T12:06:14Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Сучасні технології у виробництві баночних консервів / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 6. - С. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10127
 
Language other