Запис Детальніше

Критерии оценки пищевой ценности мясопродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Критерии оценки пищевой ценности мясопродуктов
Критерии оценки пищевой ценности мясопродуктов
Criteria of estimation of food value of meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject предельные показатели замены
пищевые добавки
показатели качества
пищевая ценность
граничні показники заміни
харчові добавки
показники якості
харчова цінність
maximum indexes of replacement
food additions
indexes of quality
food value
 
Description Статья посвящена оценке пищевой ценности мясопродуктов в соответствии с нормативно технической документацией. Установлены предельные показатели замены мясных компонентов в рецептурах пищевыми добавками животного или растительного происхождения. Стаття присвячена оцінці харчової цінності м’ясопродуктів відповідно до діючої нормативно-технічної документації. Встановлено граничні показники заміни м’ясних компонентів в рецептурах харчовими добавками тваринного або рослинного походження. The article is devoted the estimation of food value of meat products in accordance with a normatively technical documents. Set maximum indexes of meat components that it is possible to replace by food additions of animal or vegetable origin.
 
Date 2013-10-07T12:06:39Z
2013-10-07T12:06:39Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Критерії оцінки харчової цінності м'ясопродуктів / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 8. - С. 64-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10128
 
Language other