Новые направления в технологии производства рубленых полуфабрикатов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новые направления в технологии производства рубленых полуфабрикатов
Нові напрями в технології виробництва січених напівфабрикатів New directions are in technology of production of the chopped ready-to-cook foods |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
показатели качества
функциональные добавки технология полуфабрикаты показники якості функціональні добавки технологія напівфабрикати indexes of quality functional additions technology ready-to-cook foods |
|
Description |
В статье приведены новые направления в технологии производства рубленых полуфабрикатов. Установлено, что для улучшения структуры и технологической функциональности полуфабрикатов используются текстурованные растительные препараты, клетчатка, эмульгированные добавки растительного и животного происхождения. У статті наведено нові напрямки в технології виробництва січених напівфабрикатів. Встановлено, що для поліпшення структури і технологічної функціональності напівфабрикатів використовуються текстуровані рослинні препарати, клітковина, емульговані добавки рослинного і тваринного походження. In the article are presented а new directions in technology of production of the chopped ready-to-cook foods. It is set that the improvement of structure and technological functionality ready-to-cook foods it is possible due to the use textured vegetable preparations, cellulose, additions of vegetable and animal origin.
|
|
Date |
2013-10-07T12:06:51Z
2013-10-07T12:06:51Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. М. Новые направления в технологии производства рубленых полуфабрикатов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 9. - С. 20-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10129 |
|
Language |
other
|
|