Запис Детальніше

Технология производства пельменей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология производства пельменей
Технологія виробництва пельменів
Technology of production of meat dumplings
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject пельмени
показатели качества
технология производства
показники якості
технологія виробництва
пельмені
meat dumplings
indexes of quality
technology of production
 
Description В статьи приведенные основные технологические операции производства пельменей, а также органолептические и физико-химические требования, к готовым изделиям. У статті наведені основні технологічні операції виробництва пельменів, а також органолептичні і фізико-хімічні вимоги до готових виробів. In the article are presented technological operations of the productions of meat dumplings and also organolepticheskie and physical and chemical requirements, to the finished products.
 
Date 2013-10-07T12:07:53Z
2013-10-07T12:07:53Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Технология производства пельменей / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 9. - С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10130
 
Language other