Технология производства пельменей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология производства пельменей
Технологія виробництва пельменів Technology of production of meat dumplings |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
пельмени
показатели качества технология производства показники якості технологія виробництва пельмені meat dumplings indexes of quality technology of production |
|
Description |
В статьи приведенные основные технологические операции производства пельменей, а также органолептические и физико-химические требования, к готовым изделиям. У статті наведені основні технологічні операції виробництва пельменів, а також органолептичні і фізико-хімічні вимоги до готових виробів. In the article are presented technological operations of the productions of meat dumplings and also organolepticheskie and physical and chemical requirements, to the finished products.
|
|
Date |
2013-10-07T12:07:53Z
2013-10-07T12:07:53Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Технология производства пельменей / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 9. - С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10130 |
|
Language |
other
|
|