Запис Детальніше

Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов
Харчова кров. Технологія і шляхи використання у виробництві м’ясопродуктів
Food blood. Technology and ways of the use in production of meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject химический состав
плазма
технология
пищевая кровь
хімічний склад
плазма
технологія
харчова кров
chemical composition
plasma
technology
food blood
 
Description В статьи приведенные основные пути использования пищевой крови в производстве мясных продуктов и технологии получения осветленной крови. Установлено, что благодаря высоким функциональным свойствам комплексных текстурованных продуктов, которые содержат животный (коллаген, плазма крови, цельная кровь) и растительный белок, возможное повышение функционально-технологических характеристик фарша колбасных изделий. У статті наведені основні шляхи використання харчової крові у виробництві м’ясних продуктів та технології отримання освітленої крові. Встановлено, що завдяки високим функціональним властивостям комплексних текстурованих продуктів, що містять тваринний (колаген, плазма крові, цільна кров) і рослинний білок, можливе підвищення функціонально-технологічних характеристик фаршів ковбасних виробів. In the article are presented basic ways of the use to food blood in the meat products production and technologies of receipt of defecate blood. It is set that due to high functional properties of the complex textured products which contain an animal (collogen, plasma of blood, whole blood) and vegetable albumen, possible increase functionally technological descriptions of stuffings of sausage wares.
 
Date 2013-10-07T12:08:02Z
2013-10-07T12:08:02Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов. / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 10. - С. 18-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10131
 
Language other