Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов
Харчова кров. Технологія і шляхи використання у виробництві м’ясопродуктів Food blood. Technology and ways of the use in production of meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
химический состав
плазма технология пищевая кровь хімічний склад плазма технологія харчова кров chemical composition plasma technology food blood |
|
Description |
В статьи приведенные основные пути использования пищевой крови в производстве мясных продуктов и технологии получения осветленной крови. Установлено, что благодаря высоким функциональным свойствам комплексных текстурованных продуктов, которые содержат животный (коллаген, плазма крови, цельная кровь) и растительный белок, возможное повышение функционально-технологических характеристик фарша колбасных изделий. У статті наведені основні шляхи використання харчової крові у виробництві м’ясних продуктів та технології отримання освітленої крові. Встановлено, що завдяки високим функціональним властивостям комплексних текстурованих продуктів, що містять тваринний (колаген, плазма крові, цільна кров) і рослинний білок, можливе підвищення функціонально-технологічних характеристик фаршів ковбасних виробів. In the article are presented basic ways of the use to food blood in the meat products production and technologies of receipt of defecate blood. It is set that due to high functional properties of the complex textured products which contain an animal (collogen, plasma of blood, whole blood) and vegetable albumen, possible increase functionally technological descriptions of stuffings of sausage wares.
|
|
Date |
2013-10-07T12:08:02Z
2013-10-07T12:08:02Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевая кровь. Технология и пути использования в производстве мясопродуктов. / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2003. - № 10. - С. 18-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10131 |
|
Language |
other
|
|