Проблема белка или проблема качества пищи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблема белка или проблема качества пищи
Проблема білка або проблема якості їжі Problem of albumen or problem of quality of food |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
химический состав
комбинированные мясопродукты роль белков белковые фабрикаты білкові фабрикати комбіновані м’ясопродукти роль білків хімічний склад albuminous fabrikati combined meat products role of albumens chemical composition |
|
Description |
Статья посвящена анализу полноценных мясных продуктов, сбалансированных за микро- и макроэлементным составом, которые изготовляют с добавлением растительных белковых добавок. Проведены исследования влияния на качество белков избытка или недостачи аминокислот и их действие на человеческий организм. Стаття присвячена аналізу повноцінних м’ясних продуктів, збалансованих за мікро- і макроелементним складом, які виготовляють з додаванням рослинних білкових добавок. Проведено дослідження впливу на якість білків надлишку або недостачі амінокислот і їх дію на людський організм. The article is devoted the analysis of valuable meat products, balanced after mikro- and macroelement composition, that produces with addition of vegetable albuminous additions. Are conducted the researches of influence on quality of albumens of surplus or shortage of amino acid and their operating on a human organism.
|
|
Date |
2013-10-07T11:56:50Z
2013-10-07T11:56:50Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Проблема белка или проблема качества пищи / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004.- № 2. - Ч. 1. - С. 12-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10121 |
|
Language |
other
|
|