Запис Детальніше

Проблема белка или проблема качества пищи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблема белка или проблема качества пищи
Проблема білка або проблема якості їжі
Problem of albumen or problem of quality of food
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject химический состав
комбинированные мясопродукты
роль белков
белковые фабрикаты
білкові фабрикати
комбіновані м’ясопродукти
роль білків
хімічний склад
albuminous fabrikati
combined meat products
role of albumens
chemical composition
 
Description Статья посвящена анализу полноценных мясных продуктов, сбалансированных за микро- и макроэлементным составом, которые изготовляют с добавлением растительных белковых добавок. Проведены исследования влияния на качество белков избытка или недостачи аминокислот и их действие на человеческий организм. Стаття присвячена аналізу повноцінних м’ясних продуктів, збалансованих за мікро- і макроелементним складом, які виготовляють з додаванням рослинних білкових добавок. Проведено дослідження впливу на якість білків надлишку або недостачі амінокислот і їх дію на людський організм. The article is devoted the analysis of valuable meat products, balanced after mikro- and macroelement composition, that produces with addition of vegetable albuminous additions. Are conducted the researches of influence on quality of albumens of surplus or shortage of amino acid and their operating on a human organism.
 
Date 2013-10-07T11:56:50Z
2013-10-07T11:56:50Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Проблема белка или проблема качества пищи / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004.- № 2. - Ч. 1. - С. 12-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10121
 
Language other