Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання самостійної та контрольної робіт з дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (англійська мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Туризм»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання самостійної та контрольної робіт з дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (англійська мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Туризм»)
 
Creator Писаренко, Л.М.
 
Subject План 2014
 
Description Методичні вказівки до виконання самостійної та контрольної робіт відповідають змісту програми учбової дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” за напрямом підготовки «Туризм» та націлені на формування навичок практичного володіння англійською мовою в обсязі загальної тематики необхідної для комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування.
Рекомендовано для студентів 1 курсу заочної форми навчання.
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/33069/1/%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%202.doc
Писаренко, Л.М. (2013) Методичні вказівки до виконання самостійної та контрольної робіт з дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” (англійська мова) (для студентів 1 курсу заочної форми навчання за напрямом підготовки «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/33069/