Запис Детальніше

Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем ( часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем ( часть 2)
Умови і фактори стабілізації функціональних характеристик фаршевих систем ( частина 2)
Terms and factors of stabilizing of functional descriptions of stuffings systems ( part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject функционально – технологические свойства
фаршеви системы
сырье
функціонально – технологічні властивості
сировина
фаршеві системи
functionally are technological properties
farshevi systems
raw material
 
Description В статье рассмотрено сырье, которое используется в производстве фаршевих систем, исходя из ее функціонально-технологических свойств и необходимых начальных характеристик, а также условия стабилизации качественных технологических характеристик, для получения стабильных фаршевих систем. У статті розглянуто сировину, що використовується у виробництві фаршевих систем, виходячи з її функціонально-технологічних властивостей і необхідних початкових характеристик, а також умови стабілізації якісних технологічних характеристик для отримання стабільних фаршевих систем. In the article is considered the raw material, which is used in the production of the farshevikh systems, coming from its functionally technological properties and necessary initial descriptions. Аnd also considered stabilizing terms high-quality technological descriptions, for the receipt of the stable farshevikh systems.
 
Date 2013-10-08T06:42:46Z
2013-10-08T06:42:46Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. – 2004. – № 5. - Ч. 2. – С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10137
 
Language other