Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем ( часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем ( часть 2)
Умови і фактори стабілізації функціональних характеристик фаршевих систем ( частина 2) Terms and factors of stabilizing of functional descriptions of stuffings systems ( part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
функционально – технологические свойства
фаршеви системы сырье функціонально – технологічні властивості сировина фаршеві системи functionally are technological properties farshevi systems raw material |
|
Description |
В статье рассмотрено сырье, которое используется в производстве фаршевих систем, исходя из ее функціонально-технологических свойств и необходимых начальных характеристик, а также условия стабилизации качественных технологических характеристик, для получения стабильных фаршевих систем. У статті розглянуто сировину, що використовується у виробництві фаршевих систем, виходячи з її функціонально-технологічних властивостей і необхідних початкових характеристик, а також умови стабілізації якісних технологічних характеристик для отримання стабільних фаршевих систем. In the article is considered the raw material, which is used in the production of the farshevikh systems, coming from its functionally technological properties and necessary initial descriptions. Аnd also considered stabilizing terms high-quality technological descriptions, for the receipt of the stable farshevikh systems.
|
|
Date |
2013-10-08T06:42:46Z
2013-10-08T06:42:46Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. – 2004. – № 5. - Ч. 2. – С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10137 |
|
Language |
other
|
|