Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем (Часть 3)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем (Часть 3)
Умови і фактори стабілізації функціональних характеристик фаршевих систем (Частина 3) Terms and factors of stabilizing of functional descriptions of stuffings systems (Part 3) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
соления
функционально технологические ингредиенты фаршеви системы соління фаршеві системи функціонально-технологічні інгредієнти salting functionally technological ingredients farshevi systems |
|
Description |
В статье рассматривается регуляция функциональных характеристик фаршевих систем, которая осуществляется на этапе соления (с использованием биохимических, химических, механических, физических методов действий). На этом этапе осуществляется стабилизация характеристик начального сырья, возобновления функционально- технологических характеристик деструктурованних мъъясних тканей. У статті розглядається регулювання функціональних характеристик фаршевих систем, яке здійснюється на етапі соління (з використанням біохімічних, хімічних, механічних, фізичних методів дій). На цьому етапі здійснюється стабілізація характеристик початкової сировини, відновлення функціонально-технологічних характеристик деструктурованних м'ясних тканин. In the article examined adjusting of functional descriptions of the farshevikh systems, which is carried out on the stage of salting (with the use of biochemical, chemical, mechanical, physical methods of actions). On this stage carried out stabilizing of descriptions of initial raw material, renewals functionally technological descriptions of destrukturovannikh meat fabrics.
|
|
Date |
2013-10-08T06:43:39Z
2013-10-08T06:43:39Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. – 2004. – № 6. - Ч. 3. – С. 26-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10138 |
|
Language |
other
|
|