Запис Детальніше

Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем (Часть 3)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем (Часть 3)
Умови і фактори стабілізації функціональних характеристик фаршевих систем (Частина 3)
Terms and factors of stabilizing of functional descriptions of stuffings systems (Part 3)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject соления
функционально технологические ингредиенты
фаршеви системы
соління
фаршеві системи
функціонально-технологічні інгредієнти
salting
functionally technological ingredients
farshevi systems
 
Description В статье рассматривается регуляция функциональных характеристик фаршевих систем, которая осуществляется на этапе соления (с использованием биохимических, химических, механических, физических методов действий). На этом этапе осуществляется стабилизация характеристик начального сырья, возобновления функционально- технологических характеристик деструктурованних мъъясних тканей. У статті розглядається регулювання функціональних характеристик фаршевих систем, яке здійснюється на етапі соління (з використанням біохімічних, хімічних, механічних, фізичних методів дій). На цьому етапі здійснюється стабілізація характеристик початкової сировини, відновлення функціонально-технологічних характеристик деструктурованних м'ясних тканин. In the article examined adjusting of functional descriptions of the farshevikh systems, which is carried out on the stage of salting (with the use of biochemical, chemical, mechanical, physical methods of actions). On this stage carried out stabilizing of descriptions of initial raw material, renewals functionally technological descriptions of destrukturovannikh meat fabrics.
 
Date 2013-10-08T06:43:39Z
2013-10-08T06:43:39Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Условия и факторы стабилизации функциональных характеристик фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. – 2004. – № 6. - Ч. 3. – С. 26-29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10138
 
Language other