Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем ( часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем ( часть 1)
Технологія виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів фаршевих систем ( частина 1) Technology of production of fillers conteining for mice systems (part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
гидратация
фаршеви системы пищевые наполнители гідратація харчові наповнювачі фаршеві системи hydratation farshevi systems food napovnyuvachi |
|
Description |
В статье приведены технологии и методы изготовления гидратированных белоксодержащие наполнителей из растительного или животного сырья, применяемых при изготовление фаршевых систем. Использование таких белоксодержащих и кологенсодержащих наполнителей позволяет заменить часть мясного сырья в традиционных рецептурах. У статті наведені технології та методи виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів з рослинної або тваринної сировини, які застосовуються при виготовлення фаршевих систем. Використання таких білковмісних та кологеновмісних наповнювачів дозволяє замінити частину м’ясної сировини у традиційних рецептурах. The article presents the technology and manufacturing methods hydrated fillers containing protein from plant or animal raw materials used in the manufacture of mince system . The use of fillers that containing protein or collagen allow to replace some part of meat in traditional recipes.
|
|
Date |
2013-10-08T06:42:22Z
2013-10-08T06:42:22Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004. - № 7.- Ч. 1.- С. 18-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10136 |
|
Language |
other
|
|