Запис Детальніше

Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем ( часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем ( часть 1)
Технологія виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів фаршевих систем ( частина 1)
Technology of production of fillers conteining for mice systems (part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject гидратация
фаршеви системы
пищевые наполнители
гідратація
харчові наповнювачі
фаршеві системи
hydratation
farshevi systems
food napovnyuvachi
 
Description В статье приведены технологии и методы изготовления гидратированных белоксодержащие наполнителей из растительного или животного сырья, применяемых при изготовление фаршевых систем. Использование таких белоксодержащих и кологенсодержащих наполнителей позволяет заменить часть мясного сырья в традиционных рецептурах. У статті наведені технології та методи виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів з рослинної або тваринної сировини, які застосовуються при виготовлення фаршевих систем. Використання таких білковмісних та кологеновмісних наповнювачів дозволяє замінити частину м’ясної сировини у традиційних рецептурах. The article presents the technology and manufacturing methods hydrated fillers containing protein from plant or animal raw materials used in the manufacture of mince system . The use of fillers that containing protein or collagen allow to replace some part of meat in traditional recipes.
 
Date 2013-10-08T06:42:22Z
2013-10-08T06:42:22Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004. - № 7.- Ч. 1.- С. 18-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10136
 
Language other