Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем (Часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем (Часть 2)
Технологія виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів фаршевих систем (Частина 2) Technology of production of fillers conteining for mice systems (Part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
гидратация
белковые препараты пищевые наполнители гідратація харчові наповнювачі білкові препарати hydratation albuminous preparations food napovnyuvachi |
|
Description |
Широко представлены способы рационализации производства в случае применения как унифицированных белоксодержащие наполнителей (представлены сухие белковые препараты), так и целевых ассортиментных наполнителей, при наличии достаточно большого количества вторичного сырья (кровь, субпродукты II категории, молокопродукты и т. д.). Розгорнуто представлені способи раціоналізації виробництва у разі застосування як уніфікованих білковмісних наповнювачів (представлені сухі білкові препарати), так і цільових асортиментних наповнювачів, при наявності достатньо великої кількості вторинної сировини (кров, субпродукти II категорії, молокопродукти і т. д.). Presented are ways to streamline production in the case using of fillers containing protein (dry protein preparations), and an assortment of fillers, from the secondary raw materials (blood, offal category II, dairy products, etc.).
|
|
Date |
2013-10-08T06:44:41Z
2013-10-08T06:44:41Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004. - № 8.- Ч. 2. - С. 12-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10139 |
|
Language |
other
|
|