Запис Детальніше

Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем (Часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем (Часть 2)
Технологія виготовлення гідратованих білковмісних наповнювачів фаршевих систем (Частина 2)
Technology of production of fillers conteining for mice systems (Part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject гидратация
белковые препараты
пищевые наполнители
гідратація
харчові наповнювачі
білкові препарати
hydratation
albuminous preparations
food napovnyuvachi
 
Description Широко представлены способы рационализации производства в случае применения как унифицированных белоксодержащие наполнителей (представлены сухие белковые препараты), так и целевых ассортиментных наполнителей, при наличии достаточно большого количества вторичного сырья (кровь, субпродукты II категории, молокопродукты и т. д.). Розгорнуто представлені способи раціоналізації виробництва у разі застосування як уніфікованих білковмісних наповнювачів (представлені сухі білкові препарати), так і цільових асортиментних наповнювачів, при наявності достатньо великої кількості вторинної сировини (кров, субпродукти II категорії, молокопродукти і т. д.). Presented are ways to streamline production in the case using of fillers containing protein (dry protein preparations), and an assortment of fillers, from the secondary raw materials (blood, offal category II, dairy products, etc.).
 
Date 2013-10-08T06:44:41Z
2013-10-08T06:44:41Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Технология производства гидратированных белоксодержащих наполнителей фаршевых систем / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004. - № 8.- Ч. 2. - С. 12-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10139
 
Language other