Запис Детальніше

Учет тепловых эффектов в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Учет тепловых эффектов в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 2)
Врахування теплових ефектів у виробництві комбінованих м’ясопродуктів (частина 2)
Influence of the thermal effects in combined meat products (part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject текстура
белковые стабилизаторы
влагосодержание
текстура
вологовміст
білкові стабілізатори
texture
protein stabilizers
moisture
 
Description Рассмотрено влияние изменения текстуры при тепловой обработке комбинированных мясопродуктов, которые в своем составе содержат значительное количество немясного сырья и повышенное влагосодержание, что значительно влияет на теплофизические характеристики мясопродуктов. Было изучено изменение растворимости белковых веществ фаршевых эмульсий при различных конечных температурах прогрева мясных и мясо-растительных фаршей. Розглянуто вплив зміни текстури під час теплової обробки комбінованих м’ясопродуктів, які у своєму складі можуть містити значну кількість нем’ясної сировини і підвищений вологовміст, що значно впливає на теплофізичні характеристики м’ясопродуктів. Була вивчена зміна розчинності білкових речовин фаршевих емульсій при різних кінцевих температурах прогріву м’ясних і м'ясо-рослинних фаршів. Presented the influence of changes texture during thermal processing combined meat products, which in its composition may contain a significant amount of not Meat's raw materials and high moisture content, which significantly affects the thermal characteristics of meat products. Studied the change in solubility of proteins emulsions with different temperatures heating of minced system.
 
Date 2013-10-08T07:15:04Z
2013-10-08T07:15:04Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Учет тепловых эффектов в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2004. - № 10.- Ч. 2. - С. 14-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10158
 
Language other