Запис Детальніше

Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть 1)
Використання гідроколоїдів у виробництві м’ясних консервів (частина 1)
Use in production hydrocolloids for the canned meat (part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject пищевые добавки
каррагинаны
гидроколлоиды
консервы
харчові добавки
карагінани
гідроколоїди
консерви
food additive
carrageenan
hydrocolloids
canned food
 
Description В статье представлены преимущества использования гидроколлоидов в производстве мясных консервов, благодаря своей влагоудерживающий, структурообразующей и стабилизирующей свойствах, которые наряду с широким спектром физико-химических характеристик позволяют подобрать оптимальный композиционный комплекс, который работает на уровне межфазовых слоев фаршевой (паштетной) эмульсии. У статті представлені переваги використання гідроколоїдів у виробництві м’ясних консервів, завдяки своїй вологоутримуючій, структуроутворюючій і стабілізуючій властивостях, які поряд із широким спектром фізико-хімічних характеристик дозволяє підібрати оптимальний композиційний комплекс, який працює на рівні міжфазових шарів фаршевої (паштетної) емульсії. The article presents the advantages of using hydrocolloid in the production of canned meat, thanks to its water-, and structure-stabilizing properties, which, along with a wide range of physical and chemical characteristics, allows to pick up the optimal compositional complex That operates at the level between phases of mince emulsion.
 
Date 2013-10-08T07:15:32Z
2013-10-08T07:15:32Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов / В. Н. Пасичный // Продукты & ингредиенты. - 2004. - № 7 (8).- Ч. 1.- С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10159
 
Language other