Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть 1)
Використання гідроколоїдів у виробництві м’ясних консервів (частина 1) Use in production hydrocolloids for the canned meat (part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
пищевые добавки
каррагинаны гидроколлоиды консервы харчові добавки карагінани гідроколоїди консерви food additive carrageenan hydrocolloids canned food |
|
Description |
В статье представлены преимущества использования гидроколлоидов в производстве мясных консервов, благодаря своей влагоудерживающий, структурообразующей и стабилизирующей свойствах, которые наряду с широким спектром физико-химических характеристик позволяют подобрать оптимальный композиционный комплекс, который работает на уровне межфазовых слоев фаршевой (паштетной) эмульсии. У статті представлені переваги використання гідроколоїдів у виробництві м’ясних консервів, завдяки своїй вологоутримуючій, структуроутворюючій і стабілізуючій властивостях, які поряд із широким спектром фізико-хімічних характеристик дозволяє підібрати оптимальний композиційний комплекс, який працює на рівні міжфазових шарів фаршевої (паштетної) емульсії. The article presents the advantages of using hydrocolloid in the production of canned meat, thanks to its water-, and structure-stabilizing properties, which, along with a wide range of physical and chemical characteristics, allows to pick up the optimal compositional complex That operates at the level between phases of mince emulsion.
|
|
Date |
2013-10-08T07:15:32Z
2013-10-08T07:15:32Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов / В. Н. Пасичный // Продукты & ингредиенты. - 2004. - № 7 (8).- Ч. 1.- С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10159 |
|
Language |
other
|
|