Запис Детальніше

Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов (часть2)
Використання гідроколоїдів у виробництві м’ясних консервів (частина 2)
Use in production hydrocolloids for the canned meat (part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject текстура
стабилизация эмульсии
гидроколлоиды
текстура
гідроколоїди
стабілізація емульсії
texture
stabilization of emulsions
hydrocolloids
 
Description Раскрыта проблема определения эффективного действия гидроколлоидов, которая заключается в неполном соответствии их характеристик в составе водных растворов по сравнению с их действительными характеристиками в составе многокомпонентных фаршевых эмульсий. Вопрос актуален особенно в консервном производстве, продукция которого подлежит воздействию высоких температур. Розкрита проблема визначення ефективної дії гідроколоїдів, яка полягає у неповній відповідності їх характеристик у складі водних розчинів у порівнянні з їх дійсними характеристиками у складі багатокомпонентних фаршевих емульсій. Питання актуальне особливо у консервному виробництві, продукція якого підлягає впливу високих температур. Disclosed the problem of determining the effective action of hydrocolloids: differences their characteristics in the aqueous solutions compared to their valid characteristics of in the multicomponent minced meat emulsions. The issue is particularly relevant in the canning industry, whose products are exposed to high temperatures.
 
Date 2013-10-08T07:15:47Z
2013-10-08T07:15:47Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Использование гидроколоидов в производстве мясных консервов / В. Н. Пасичный // Продукты & ингредиенты. - 2004. - № 8 (9). - Ч. 2. - С. 10-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10160
 
Language other