Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 1)
Використання натуральних барвників у виробництві комбінованих м’ясопродуктів (частина 1) Use of natural dyes for production of the combined meat products (part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
комбинированные мясопродукты
цветообразование краситель комбіновані м’ясопродукти барвник кольороутворення combined meat products the formation of color dye |
|
Description |
Представлены перспективы применения натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов. Также рассматривается различные способы использования натуральных красителей наряду с нитритом натрия, идентичные натуральным и синтетическими красителями. Представлені перспективи застосування натуральних барвників у виробництві комбінованих м’ясопродуктів. Також розглядається різні способи використання натуральних барвників наряду з нітритом натрію, ідентичними натуральним і синтетичними барвниками. Presented prospects using of natural dyes in the production of combined meat products. Also considering different ways of using natural dyes along with sodium nitrite, identical to natural and synthetic dyes.
|
|
Date |
2013-10-08T07:17:17Z
2013-10-08T07:17:17Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 1. - Ч. 1. - С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10163 |
|
Language |
other
|
|