Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов (часть 2)
Використання натуральних барвників у виробництві комбінованих м’ясопродуктів (частина 2) Use of natural dyes for production of the combined meat products (part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
натуральные красители
комбинированные мясопродукти экстракция пищевая кровь харчова кров комбіновані м’ясопродукти екстракція натуральні барвники food of the blood combined meat products extraction natural dyes |
|
Description |
В статье описаны наиболее распространенные виды натуральных красителей особенно обращается внимание на использование в качестве красителя пищевой крови и преимущества такого применения.У статті описані найпоширеніші види натуральних барвників, а особливо звертається увага на використання у якості барвника харчової крові та переваги такого застосування. This article describes the most common types of natural dyes and particularly attention is drawn of a dyes from the blood and advantages of such an applying.
|
|
Date |
2013-10-08T07:17:44Z
2013-10-08T07:17:44Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Использование натуральных красителей в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 2. - Ч. 2. - С. 41-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10164 |
|
Language |
other
|
|