Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству
Покращення якості комбінованих м’ясопродуктів – адаптація інтенсивних технологій виробництва Improvement of the quality of combined meat products – adaptetion intensive manufacturing technologies |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
текстура
пищевые добавки адаптация технология текстура харчові добавки адаптація технологія texture nutritional supplements adaptation technology |
|
Description |
Раскрыт вопрос о задания текстуры мясопродукта, с учетом используемых технологических режимов, особенностей имеющегося оборудования и сырья, за счет использования комплекса отечественных многофункциональных пищевых добавок. А также рассматривается новый ассортимент сбалансированных по пищевой ценности в соответствии с требованиями стандартов высокофункциональных мясопродуктов. Розкрите питання про задання текстури м’ясопродукту, з урахуванням технологічних режимів, які використовуються, особливостей наявного обладнання та сировини, за рахунок використання комплексу вітчизняних багатофункціональних харчових добавок. А також розглядається новий асортимент збалансованих по харчовій цінності у відповідності з вимогами стандартів високофункціональних м’ясопродуктів. Presented the issue of giving the texture of meat products, considering used technological regimes , the characteristics of existing equipment and raw materials, through the use domestic complexes multifunctional food supplements. Also treated the new assortment of balanced on the food value in compliance with the standards of highly functional meat products.
|
|
Date |
2013-10-08T07:17:57Z
2013-10-08T07:17:57Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 2. - С. 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10165 |
|
Language |
other
|
|