Запис Детальніше

Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству
Покращення якості комбінованих м’ясопродуктів – адаптація інтенсивних технологій виробництва
Improvement of the quality of combined meat products – adaptetion intensive manufacturing technologies
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject текстура
пищевые добавки
адаптация
технология
текстура
харчові добавки
адаптація
технологія
texture
nutritional supplements
adaptation
technology
 
Description Раскрыт вопрос о задания текстуры мясопродукта, с учетом используемых технологических режимов, особенностей имеющегося оборудования и сырья, за счет использования комплекса отечественных многофункциональных пищевых добавок. А также рассматривается новый ассортимент сбалансированных по пищевой ценности в соответствии с требованиями стандартов высокофункциональных мясопродуктов. Розкрите питання про задання текстури м’ясопродукту, з урахуванням технологічних режимів, які використовуються, особливостей наявного обладнання та сировини, за рахунок використання комплексу вітчизняних багатофункціональних харчових добавок. А також розглядається новий асортимент збалансованих по харчовій цінності у відповідності з вимогами стандартів високофункціональних м’ясопродуктів. Presented the issue of giving the texture of meat products, considering used technological regimes , the characteristics of existing equipment and raw materials, through the use domestic complexes multifunctional food supplements. Also treated the new assortment of balanced on the food value in compliance with the standards of highly functional meat products.
 
Date 2013-10-08T07:17:57Z
2013-10-08T07:17:57Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Улучшение качества комбинированных мясопродуктов – адаптация интенсивных технологий производству / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 2. - С. 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10165
 
Language other