Запис Детальніше

Стабилизация вкуса и аромата продуктов питания

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабилизация вкуса и аромата продуктов питания
Стабілізація смаку та аромату продуктів харчування
Stabilization of the taste and flavor for the food products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject усилители вкуса и аромата
пищевые кислоты
стабилизация
підсилювачі смаку та аромату
стабілізація
харчові кислоти
flavor enhancers and flavor
food acid
stabilization
 
Description В статье представлены способы стабилизации вкуса и аромата, которые применяются при производстве продуктов питания. Также отмечено, возможность использования усилителей вкуса и аромата как отдельно, так и в составе пряно-ароматических и многофункциональных смесей. У статті представлені способи стабілізації смаку та аромату, які застосовуються при виробництві продуктів харчування. Також відмічено, можливість використання підсилювачів смаку та аромату як окремо, так і у складі пряно-ароматичних і багатофункціональних сумішей. The paper presents ways to stabilize the flavor and aroma, are used in food production. Also noted the use of enhancers flavor and aroma both individually and as part multifunctional blends.
 
Date 2013-10-08T07:18:21Z
2013-10-08T07:18:21Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Стабилизация вкуса и аромата продуктов питания / В. Н. Пасичный // Продукты & ингредиенты. - 2005. - № 1. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10166
 
Language other