Запис Детальніше

Экстракты специй. Перспективы использования в пищевой промышленности

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Экстракты специй. Перспективы использования в пищевой промышленности
Екстракти спецій. Перспективи використання у харчовій промисловості
Spice extracts. Prospects for use in food industry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject эфирные масла
натуральные ароматизаторы
экстракты
специи
ефірні масла
натуральні ароматизатори
екстракти
спеції
essential oils
natural flavors
extracts
spices
 
Description В статье раскрыты перспективы использования в пищевой промышленности экстрактов специй и пряно-ароматических композиций в сочетании с жидкими специями на основе эфирных масел. Также, как перспективное направление, рассматривается купажирование специй с эфирными маслами, полученными на основе отечественных сырьевых ресурсов. У статті розкриті перспективи використання у харчовій промисловості екстрактів спецій та пряно-ароматичних композицій у поєднанні з рідкими спеціями на основі ефірних масел. Також, як перспективний напрямок, розглядається купажування спецій з ефірними маслами, отриманих на основі вітчизняних сировинних ресурсів.This article deals with the prospects using of the food industry the extracts of spices and aromatic compositions in combination with liquid spices from essential oils. Also, as a promising direction, is mixing spices with essential oils derived from domestic raw materials.
 
Date 2013-10-08T07:18:52Z
2013-10-08T07:18:52Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Экстракты специй. Перспективы использования в пищевой промышленности / В. Н. Пасічний // Продукты & ингредиенты. - 2005. - № 3. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10168
 
Language other