Запис Детальніше

Ефективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів
Эффективность вариационного комбинирования Технологий и сырья в производстве мясных и мясосодержащих продуктов
Efficiency of variants of a combination of technologies and raw materials in manufacture meat and products containing meat
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject стандартизація
стабілізація якості
технологія
варіаційність
тваринна і рослинна сировина
стандартизация
технология
стабилизация качества
вариационность
сырье растительное и животное сырье
standardization
quality stabilization
technology
variability
raw materials vegetative and animal raw materials
 
Description В статті дана оцінка сучасної класифікації м'ясних та м'ясомістких продуктів та представлено підходи, щодо забезпечення їх якості при варіаційному комбінуванні технологічних прийомів підготовки сировини. В статье дана оценка современной классификации мясных и мясосодержаших продуктов, представлены подходы для обеспечения их качества при вариационном комбинировании технологических прийомов подготовки сырья. In the article the estimation of modern classification of meat products and products containing meat is given, approaches for maintenance of their quality are presented at a variation combination of processing methods of preparation of raw materials.
 
Date 2013-10-08T07:19:10Z
2013-10-08T07:19:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Ефективність варіаційного комбінування технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – 2011. – № 29. - Ч. 3. – С. 28-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10169
 
Language other