Ефективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність варіаційного комбінування Технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів
Эффективность вариационного комбинирования Технологий и сырья в производстве мясных и мясосодержащих продуктов Efficiency of variants of a combination of technologies and raw materials in manufacture meat and products containing meat |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
стандартизація
стабілізація якості технологія варіаційність тваринна і рослинна сировина стандартизация технология стабилизация качества вариационность сырье растительное и животное сырье standardization quality stabilization technology variability raw materials vegetative and animal raw materials |
|
Description |
В статті дана оцінка сучасної класифікації м'ясних та м'ясомістких продуктів та представлено підходи, щодо забезпечення їх якості при варіаційному комбінуванні технологічних прийомів підготовки сировини. В статье дана оценка современной классификации мясных и мясосодержаших продуктов, представлены подходы для обеспечения их качества при вариационном комбинировании технологических прийомов подготовки сырья. In the article the estimation of modern classification of meat products and products containing meat is given, approaches for maintenance of their quality are presented at a variation combination of processing methods of preparation of raw materials.
|
|
Date |
2013-10-08T07:19:10Z
2013-10-08T07:19:10Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Ефективність варіаційного комбінування технологій і сировини у виробництві м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. – 2011. – № 29. - Ч. 3. – С. 28-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10169 |
|
Language |
other
|
|