Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (Часть 3)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (Часть 3)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (Частина 3) Food additives to improve and color stability for products (Part 3) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
бетаин
мясопродукты пигменты свойства состав свекла бетаін м’ясопродукти пігменти властивості склад буряк betaine meat products properties composition pigments beet |
|
Description |
В мясной промышленности используются натуральные красители в сочетании с нитритом натрия, что позволяет уменьшать его остаточное количество в готовых колбасных изделиях. Приведены технологические характеристики натуральных колорантов. У м’ясній промисловості використовуються натуральні барвники в поєднанні з нітритом натрію, що дозволяє зменшити його залишкову кількість в готових ковбасних виробах. Наведені технологічні характеристики натуральних коло рантів. In the meat industry uses organic dyes in combination with sodium nitrite, which allows to reduce the amount in the finished sausage products. Presented technological characteristics of natural colorants.
|
|
Date |
2013-10-08T07:14:44Z
2013-10-08T07:14:44Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 9 (40). - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10157 |
|
Language |
other
|
|