Запис Детальніше

Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (Часть 3)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (Часть 3)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (Частина 3)
Food additives to improve and color stability for products (Part 3)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject бетаин
мясопродукты
пигменты
свойства
состав
свекла
бетаін
м’ясопродукти
пігменти
властивості
склад
буряк
betaine
meat products
properties
composition
pigments
beet
 
Description В мясной промышленности используются натуральные красители в сочетании с нитритом натрия, что позволяет уменьшать его остаточное количество в готовых колбасных изделиях. Приведены технологические характеристики натуральных колорантов. У м’ясній промисловості використовуються натуральні барвники в поєднанні з нітритом натрію, що дозволяє зменшити його залишкову кількість в готових ковбасних виробах. Наведені технологічні характеристики натуральних коло рантів. In the meat industry uses organic dyes in combination with sodium nitrite, which allows to reduce the amount in the finished sausage products. Presented technological characteristics of natural colorants.
 
Date 2013-10-08T07:14:44Z
2013-10-08T07:14:44Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 9 (40). - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10157
 
Language other