Запис Детальніше

Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 4)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 4)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (частина 4)
Food additives to improve and color stability for products (part 4)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject цвет
стойкость окраски
микробный синтез
ферментированный рис
мясопродукты
колір
мікробний синтез
стійкість забарвлення
ферментований рис
м’ясопродукти
color
color fastness
microbial synthesis
fermented rice
meat products
 
Description Использование пищевых микробиологических красителей и технология их получения.Застосування харчових мікробіологічних барвників та технологія їх отримання.The use of microbiological food dyes and technology of their preparation.
 
Date 2013-10-08T08:12:47Z
2013-10-08T08:12:47Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 10 (41). - С. 14-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10172
 
Language other