Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 4)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 4)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (частина 4) Food additives to improve and color stability for products (part 4) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
цвет
стойкость окраски микробный синтез ферментированный рис мясопродукты колір мікробний синтез стійкість забарвлення ферментований рис м’ясопродукти color color fastness microbial synthesis fermented rice meat products |
|
Description |
Использование пищевых микробиологических красителей и технология их получения.Застосування харчових мікробіологічних барвників та технологія їх отримання.The use of microbiological food dyes and technology of their preparation.
|
|
Date |
2013-10-08T08:12:47Z
2013-10-08T08:12:47Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 10 (41). - С. 14-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10172 |
|
Language |
other
|
|