Запис Детальніше

Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 2)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (частина 2)
Food additives to improve and color stability for products (part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject цвет
применение
флавоноиды
методы получения
антоцианы
строение
стабильность
колір
флавоноїди
застосування
методи отримання
антоціани
будова
стабільність
stability
color and application
flavonoids
methods of preparation
anthocyanins
structure
 
Description Флавоноиды, антоцианы – методы их определения, способы получения.Флавоноїди, антоціани – методи їх визначення, способи отримання.Flavonoids, anthocyanins - the methods of their determination, methods of preparation.
 
Date 2013-10-08T08:12:56Z
2013-10-08T08:12:56Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 8 (39). - С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10173
 
Language other