Запис Детальніше

Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (частина 1)
Food additives to improve and color stability for products (part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject свойства
пищевые продукты
красители
классификация
применение
властивості
харчові продукти
барвники
класифікація
застосування
properties
products
coloring
classification
application
 
Description Рассмотрено использование синтетических красителей, безопасность применения, технологические ограничения.Розглянуто використання синтетичних барвників, безпечність застосування, технологічні обмеження.We examined the use of synthetic dyes, security applications, technological limitations.
 
Date 2013-10-08T08:13:07Z
2013-10-08T08:13:07Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 7 (38). - С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10174
 
Language other