Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания (часть 1)
Харчові добавки для підсилення та стабілізації кольору у виробництві продуктів харчування (частина 1) Food additives to improve and color stability for products (part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
свойства
пищевые продукты красители классификация применение властивості харчові продукти барвники класифікація застосування properties products coloring classification application |
|
Description |
Рассмотрено использование синтетических красителей, безопасность применения, технологические ограничения.Розглянуто використання синтетичних барвників, безпечність застосування, технологічні обмеження.We examined the use of synthetic dyes, security applications, technological limitations.
|
|
Date |
2013-10-08T08:13:07Z
2013-10-08T08:13:07Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевые добавки для усиления и стабилизации цвета в производстве продуктов питания / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 7 (38). - С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10174 |
|
Language |
other
|
|