Проблемы цветообразования комбинированных мясопродуктов и пути их решения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблемы цветообразования комбинированных мясопродуктов и пути их решения
Проблеми кольороутворення комбінованих м’ясопродуктів та шляхи їх вирішення The problems of formation of color in combined meat products and solutions |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. |
|
Subject |
цветообразования
мясопродукты нитриты нитрозопигменты усилители цвета кольороутворення нітрит м’ясопродукти нітрозопігменти посилювачі кольору color formation meat nitrites nitrozopigmenty color enhancers |
|
Description |
Рассмотрены процессы цветообразования нитрита натрия в производстве комбинированных мясопродуктов. Розглянуті процеси кольороутворення нітриту натрію у виробництві комбінованих м’ясопродуктів.We studied the processes of color formation of sodium nitrite in meat combined production.
|
|
Date |
2013-10-08T08:13:17Z
2013-10-08T08:13:17Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Проблемы цветообразования комбинированных мясопрдуктов и пути их решения / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная // Мясное дело. – 2006. - № 3. - С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10175 |
|
Language |
other
|
|