Запис Детальніше

Проблемы цветообразования комбинированных мясопродуктов и пути их решения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблемы цветообразования комбинированных мясопродуктов и пути их решения
Проблеми кольороутворення комбінованих м’ясопродуктів та шляхи їх вирішення
The problems of formation of color in combined meat products and solutions
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
 
Subject цветообразования
мясопродукты
нитриты
нитрозопигменты
усилители цвета
кольороутворення
нітрит
м’ясопродукти
нітрозопігменти
посилювачі кольору
color formation
meat
nitrites
nitrozopigmenty
color enhancers
 
Description Рассмотрены процессы цветообразования нитрита натрия в производстве комбинированных мясопродуктов. Розглянуті процеси кольороутворення нітриту натрію у виробництві комбінованих м’ясопродуктів.We studied the processes of color formation of sodium nitrite in meat combined production.
 
Date 2013-10-08T08:13:17Z
2013-10-08T08:13:17Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Проблемы цветообразования комбинированных мясопрдуктов и пути их решения / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная // Мясное дело. – 2006. - № 3. - С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10175
 
Language other