Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів
Натуральные красители со свеклы для производства комбинированных мясопродуктов The natural dyes from beets for the production of combined meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. |
|
Subject |
буряковий барвник
модельні фарші рослинна сировина стабілізатори свекольный краситель модельные фарши растительное сырье стабилизаторы beet dye model mincemeat plant material stabilizers |
|
Description |
Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла.Определили условия стабилизации красных пигментов листьев и корнеплодов свеклы, устойчивость пигментов к нагреванию, изменению рН среды и влиянию света.Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.
|
|
Date |
2013-10-08T08:13:32Z
2013-10-08T08:13:32Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10176 |
|
Language |
other
|
|