Запис Детальніше

Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів
Натуральные красители со свеклы для производства комбинированных мясопродуктов
The natural dyes from beets for the production of combined meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
 
Subject буряковий барвник
модельні фарші
рослинна сировина
стабілізатори
свекольный краситель
модельные фарши
растительное сырье
стабилизаторы
beet dye
model mincemeat
plant material
stabilizers
 
Description Визначили умови стабілізації червоних пігментів листя та коренеплодів буряку, стійкість пігментів до нагріванні, зміні рН середовища та впливу світла.Определили условия стабилизации красных пигментов листьев и корнеплодов свеклы, устойчивость пигментов к нагреванию, изменению рН среды и влиянию света.Have defined conditions for the stabilization of pigments red leafs and beet roots, the stability of pigments to heat, pH change and the influence of light.
 
Date 2013-10-08T08:13:32Z
2013-10-08T08:13:32Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Натуральні барвники з буряку для виробництва комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2002. - № 9. - C. 27-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10176
 
Language other