Сравнительная оценка стабильности цвета натуральных красителей для производства продуктов питания
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сравнительная оценка стабильности цвета натуральных красителей для производства продуктов питания
Порівняльна оцінка стабільності кольору натуральних барвників для виробництва продуктів харчування Comparative estimation of color stability of natural dyes for food products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
раствор
оптическая плотность цветостойкость ферментированный рис свекольный краситель розчин кольоростійкість оптична густина ферментований рис буряковий барвник fermented rice beet dye optical density color fastness |
|
Description |
С целью определения технологической цветоустойчивости ферментированного риса и свекольного красителя, были исследованы оптические характеристики их растворов.З метою визначення технологічної стійкості кольору ферментованого рису та бурякового барвника, були досліджені оптичні характеристики їх розчинів. In order to determine the technological lasting color of fermented rice and beet dye were investigated optical characteristics of their solutions.
|
|
Date |
2013-10-08T09:27:22Z
2013-10-08T09:27:22Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Сравнительная оценка стабильности цвета натуральных красителей для производства продуктов питаниия / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная, П. М. Сабадаш // Продукты & ингредиенты. – 2007. - № 11 (42). - С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10177 |
|
Language |
other
|
|