Получение красителей для использования при производстве мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Получение красителей для использования при производстве мясопродуктов
Отримання барвників для використання у виробництві м’ясопродуктів Getting dyes for use in the production of meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. |
|
Subject |
микробиологические красители
мясопродукты растительные пигменты стабилизация мікробіологічні барвники м’ясопродукти рослинні пігменти стабілізація microbiological dyes meat products splant pigments stabilization |
|
Description |
Описаны возможности применения и способы получения разных видов натуральных красителей, преимущества свекольного красителя.Описані можливості застосування та способи отримання різних видів натуральних барвників, переваги бурякового барвника. Possibilities of use and methods for preparing various types of natural dyes, advantages of beet dye.
|
|
Date |
2013-10-08T09:27:40Z
2013-10-08T09:27:40Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Получение красителей для использования при производстве мясопродуктов / В. Н. Пасичный, И. В. Кремешная // Мясное дело. – 2006. - № 5. - С. 40 - 44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10178 |
|
Language |
other
|
|