Запис Детальніше

Стабілізація забарвлення комбінованих текстуратів для м’ясної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація забарвлення комбінованих текстуратів для м’ясної промисловості
Стабилизация цвета комбинированных текстуратов для мясной промышленности
Color stabilization of texturates for the meat industry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Жук, І. З.
Жук, И. З.
Zhuk, I.
 
Subject стабілізація
м’ясопродукти
буферна ємність
комбіновані текстурати
барвник
бетаїн
стабилизация
мясопродукты
буферная емкость
комбинированные текстураты
краситель
бетаин
stabilization
meat products
buffer capacity
combined texturates
dye
betaine
 
Description В результаті проведених досліджень розроблений спосіб стабілізації бетаіну буряку за допомогою буферних комплексів харчових кислот та солей. Для розширення використання бурякового барвника у виробництві м’ясопродуктів розроблена технологія виробництва рослинно-тваринних білоквмісних текстуратів.В результате проведенных исследований разработан способ стабилизации бетаина свеклы с помощью буферных комплексов пищевых кислот и солей. Для расширения использования свекольного красителя в производстве мясопродуктов разработана технология производства ростительно-животных белоксодержащих текстуратов. As a result of research has been developed method of stabilization beet pigment with the help buffer systems of food acids and salts. For use beet dye for meat products was developed technology of plant-animal protein texturates.
 
Date 2013-10-08T09:27:52Z
2013-10-08T09:27:52Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація забарвлення комбінованих текст уратів для м’ясної промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна, І. З. Жук // Науковий вісник львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького. – 2003. - № 2 (Том 5). - Ч. 1. – С. 170-174.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10179
 
Language other