Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів
Стабилизация технологических свойств ферментированного риса для производства мясопродуктов Stabilization of the technological properties of fermented rice for the production of meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. |
|
Subject |
натуральні барвники
оптична густина нітрит синтетичні барвники інтенсивність кольру ферментований рис интенсивность цвета оптическая плотность нитриты синтетические красители натуральные красители ферментированный рис color intensity optical density nitrites synthetic dyes natural dyes fermented rice |
|
Description |
Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів.Исследовано технологические показатели ферментированного риса с целью ефективного применения в производстве мясопродуктов. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.
|
|
Date |
2013-10-08T09:29:08Z
2013-10-08T09:29:08Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 49-50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10180 |
|
Language |
other
|
|