Запис Детальніше

Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів
Стабилизация технологических свойств ферментированного риса для производства мясопродуктов
Stabilization of the technological properties of fermented rice for the production of meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
 
Subject натуральні барвники
оптична густина
нітрит
синтетичні барвники
інтенсивність кольру
ферментований рис
интенсивность цвета
оптическая плотность
нитриты
синтетические красители
натуральные красители
ферментированный рис
color intensity
optical density
nitrites
synthetic dyes
natural dyes
fermented rice
 
Description Досліджено технологічні показники ферментованого рису з метою ефективного застосування у виробництві м’ясопродуктів.Исследовано технологические показатели ферментированного риса с целью ефективного применения в производстве мясопродуктов. Was studied technological parameters of fermented rice for the effective using in meat products.
 
Date 2013-10-08T09:29:08Z
2013-10-08T09:29:08Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних властивостей ферментованого рису для виробництва м’ясопродуктів / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. - 2004. - № 15. – С. 49-50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10180
 
Language other