Запис Детальніше

Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів
Пути повышения экологии продуктов за счет рационализации сырьевых ресурсов
Ways to improve the ecology of products through the rationalization of raw material resources
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Cосіна, О. В.
Сосина, О. В.
Sosina, O.
Мащенко, Т. В.
Мащенко, Т. В.
Mashchenko, T.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
Жук, І. З.
Жук, И. З.
Zhuk, I.
 
Subject буряк
натуральний барвник
сировина
комбіновані м’ясопродукти
паштети
бета-каротин
свекла
натуральный краситель
сырье
комбинированные мясопродукты
паштеты
бета-каротин
beet
natural dye
raw materials
combined meat products
pate
beta-carotene
 
Description Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Обоснованы направления научной работы, приведены разработки комбинированных мясопродуктов и продуктов на мясной основе заданного химического состава.Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.
 
Date 2013-10-08T10:14:26Z
2013-10-08T10:14:26Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів / В. М. Пасічний, О. В. Cосіна, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна, І. З. Жук // Вісті академії інженерних наук України. - 2003. - № 2 (19). - С. 40-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10191
 
Language other