Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів
Пути повышения экологии продуктов за счет рационализации сырьевых ресурсов Ways to improve the ecology of products through the rationalization of raw material resources |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Cосіна, О. В. Сосина, О. В. Sosina, O. Мащенко, Т. В. Мащенко, Т. В. Mashchenko, T. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. Жук, І. З. Жук, И. З. Zhuk, I. |
|
Subject |
буряк
натуральний барвник сировина комбіновані м’ясопродукти паштети бета-каротин свекла натуральный краситель сырье комбинированные мясопродукты паштеты бета-каротин beet natural dye raw materials combined meat products pate beta-carotene |
|
Description |
Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Обоснованы направления научной работы, приведены разработки комбинированных мясопродуктов и продуктов на мясной основе заданного химического состава.Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.
|
|
Date |
2013-10-08T10:14:26Z
2013-10-08T10:14:26Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів / В. М. Пасічний, О. В. Cосіна, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна, І. З. Жук // Вісті академії інженерних наук України. - 2003. - № 2 (19). - С. 40-43.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10191 |
|
Language |
other
|
|