Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання
Cовершенствование технологии производства комбинированных мясопродуктов методом запекания Improving the technology of combined meat products by roasting |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Мащенко, Т. В. Мащенко, Т. В. Mashchenko, T. Кремешна, І. В. Кремешная, И. В. Kremeshna, I. |
|
Subject |
барвник
колір комбіновані м’ясопродукти запікання рецептура краситель комбинированные мясопродукты цвет запекания рецептура recipes dye combined meat products baking color |
|
Description |
Досліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру.Исследовали влияние режимов запекания на функциональные и технологические свойства мясорастительных фаршей с низким содержанием жира.We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.
|
|
Date |
2013-10-08T10:14:48Z
2013-10-08T10:14:48Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Удосканалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2004. - № 8. - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10192 |
|
Language |
other
|
|