Запис Детальніше

Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання
Cовершенствование технологии производства комбинированных мясопродуктов методом запекания
Improving the technology of combined meat products by roasting
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мащенко, Т. В.
Мащенко, Т. В.
Mashchenko, T.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
 
Subject барвник
колір
комбіновані м’ясопродукти
запікання
рецептура
краситель
комбинированные мясопродукты
цвет
запекания
рецептура
recipes
dye
combined meat products
baking
color
 
Description Досліджували вплив режимів запікання на функціональні та технологічні властивості м’ясо-рослинних фаршів з низьким вмістом жиру.Исследовали влияние режимов запекания на функциональные и технологические свойства мясорастительных фаршей с низким содержанием жира.We investigated the influence of baking modes for functional and technological properties of meat-plant ground with low fat content.
 
Date 2013-10-08T10:14:48Z
2013-10-08T10:14:48Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Удосканалення технології виробництва комбінованих м’ясопродуктів методом запікання / В. М. Пасічний, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна // Харчова та переробна промисловість. – 2004. - № 8. - С. 18-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10192
 
Language other