Запис Детальніше

Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку
Исследование физико-химических свойств красителя на основе свекольного сока
Investigation of physical and chemical properties of dye based on beet juice
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Кремешна, І. В.
Кремешная, И. В.
Kremeshna, I.
 
Subject відтінок
інтенсивність
буряк
пігмент
барвник
колір
оттенок
интенсивность
свекла
пигмент
краситель
цвет
hue
intensity
beet
pigment
dye
color
 
Description Досліджено фізико-хімічні властивості бурякового барвника свіжовиготовленого та після зберігання.Исследованы физико-химические свойства свекольного красителя свежеприготовленного и после хранения.We investigated the physicochemical properties of beetroot dye freshly and after storage.
 
Date 2013-10-08T10:15:03Z
2013-10-08T10:15:03Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження фізико-хімічних властивостей барвника на основі бурякового соку / В. М. Пасічний, І. В. Кремешна // Наукові праці НУХТ. – 2005. - № 16. - С. 32 - 35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10193
 
Language other